Belum Menjadi Ahli?
 
Menu Utama

Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Carian

Siapa di Sini
35 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 35

more...

Members Baru
mlyuki 2014/4/18
TSteinmet 2014/4/17
HNoyes 2014/4/17
HCaple 2014/4/16
tikarasha 2014/4/16
Snowball99 2014/4/16
S9069 2014/4/15
JOgle 2014/4/14
CLipscomb 2014/4/14
ummiteeya 2014/4/14


 
   
 
Loading
 
 
 
 


Browsing this Thread:   1 Anonymous Users




(1) 2 »


Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#1
Kenalan Baru
Info
Assalamualaikum w.b.t,

just nak info drp kengkawan yg pernah bersalin kat pusrwari spital kota d'sara. ok tak doc2nye and package bersalin nye skali? recommand lah doc yg ok..ingat nak try bersalin kat sane lah plak kali ni plzz share info ngan kite...

Posted on: 2008/3/27 11:09
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#2
Rakan Arif
Info
salam noracomel,
kita tak pernah bersalin kat pusrawi kota damansara, tapi pusrawi sg. buloh ye la..tapi sekarang pusrawi sg. buloh pun dah kena pindah kat kota damansara.
2 org anak ngan dr. zarina bibi tu..ok la doktor tu...dah ada pengalaman 20 tahun ngan hospital kerajaan...kira mcm doktor lama2 skitla doktor tu...

Posted on: 2008/3/27 11:28
_________________
Original ImageOriginal Image
Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#3
Rakan Karib
Info
Sy tak bersalin kt PUSRAWI Kota Damansara, tp kt Jln Tun Razak, KL. So far setakat ni ok. Dr Zurina Bibi penah jmpa skali ms checkup tp dia cm x byk cakap sgt. Klu kt Jln Tun Razak tu ada 2 org doktor yg bg sy ok, Dr Norkedah n Dr Mohd Daud... Thanx Dr. atas nasihat dan panduan slama ni

Posted on: 2008/3/27 16:13
_________________
Tingkatkan ilmu mahirkan diri...
http://www.flickr.com/photos/zailanmohamad
http://penaummi.blogspot.com/
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#4
Kenalan Baru
Info
itulah ingat nak ke Jln Tun Razak tu, tp memandangkan jauh sket & nak kene tempuh jln tun razak tu takut kang terberanak kat dlm kete plak, naya jer . kat kota d'sara tu sbb dekat ngan umah. kalau Dr. yg tk byk ckp ni yg tak best sket kan. actually PUSRAWI Kota D'sara ngan Jln Tun Razak tu different owner. UmmiNAWAL u kene brape RM bersalin kat Jln Tun Razak tu?

Posted on: 2008/3/27 16:18
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#5
Kenalan Baru
Info
eiman ok ke service dorang? nak tau jgklah. sbb ari tu tanye package bersalin 2days 1 nite (single bad) RM1500 jer. kire oklah kan. tp itulah nak jgklah doc yg ok kan. nurse baik2 tak. tak tahan kalau nurse yg tak ok ala2 sombong gitu kan. u amek package yg mane? single bad ke?

Posted on: 2008/3/27 16:23
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#6
Rakan Arif
Info
Quote:

noracomel wrote:
eiman ok ke service dorang? nak tau jgklah. sbb ari tu tanye package bersalin 2days 1 nite (single bad) RM1500 jer. kire oklah kan. tp itulah nak jgklah doc yg ok kan. nurse baik2 tak. tak tahan kalau nurse yg tak ok ala2 sombong gitu kan. u amek package yg mane? single bad ke?


noracomel,
bagi saya okla servicenya tu, saya aritu pun 2D1N RM1800 gitu kalau tak silap, tapi tu kat Pusrawi Sg. Buloh, nurse pun ok, sebab dah kenal masa first bb lagi, Dr. Zarina tu memang tak byk ckp, tapi masa bersalin mcm2 ajar kita cara nak push bb tu...tu yg penting...

Posted on: 2008/3/27 17:44
_________________
Original ImageOriginal Image
Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#7
Kenalan Baru
Info
oraite lah kalau mcm tu eiman, tq for the info. next month leh lah buat check-up ngan dr. zarina tu. terima kasih bebanyak sbb sudi share info ngan kite

Posted on: 2008/3/28 9:26
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#8
Rakan Karib
Info
Skang sy duk kt sentul tu yg g Pusrawi Jln Tun Razak, sok2 dh kena pindah Subang Bestari xtau la cmner. Pusrawi Jln Tun Razak ni MAIWP nyer klu x silap. Ms bersalinkan Nawal sy dok wad yg kongsi 4 org tu, 3d2n. Dlm 2k+ la... klu dh b'salin nnti bgtau la ktorg kt sni ek..

Posted on: 2008/3/28 10:58
_________________
Tingkatkan ilmu mahirkan diri...
http://www.flickr.com/photos/zailanmohamad
http://penaummi.blogspot.com/
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#9
Rakan Karib
Info
hi ummiNawal, u nak pindah dok sbg bestari tu dekat la dgn pusrawi kota D'sara. I pun dok sbg bestari. Pusrawi tu dr sbg bestari 2km je..

Posted on: 2008/3/28 11:21
_________________
Original ImageOriginal Image

Hi Mommies, Lets be Friends, FIND ME at : http://www.facebook.com/profile...
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara
#10
Kenalan Baru
Info
oo sharry pun dok subang bestari ek...ummiNawal pun bakal pindah sane. dekat lah jgk ngan kite ni kat Bukit Subang jer. insya'allah nanti kalau dah bersalin gune service pusrawi kota d'sara tu kite bagitau lah mcm mane servicenye. ari ni baru nk p buat appointment ngan doc zarina tu . berjiran lah kite nanti ummiNAWAL ngan sharry

Posted on: 2008/3/28 12:02
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati




(1) 2 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.
You cannot use topic type.
You cannot use HTML syntax.
You cannot use signature.

[Advanced Search]


 
 


Diselenggara oleh
Original Image
Pusat Sokongan Penyusuan Ibu

MBfPC
Original Image

Original Image

Online Shopping
Original Image
Online Shopping!!Visit us today!

Hebatnya Susu Ibu!
Original Image

ALIM Kids Playgroup
Original Image