Belum Menjadi Ahli?
 
Menu Utama

Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Carian

Siapa di Sini
38 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 38

more...

Members Baru
mlyuki 2014/4/18
TSteinmet 2014/4/17
HNoyes 2014/4/17
HCaple 2014/4/16
tikarasha 2014/4/16
Snowball99 2014/4/16
S9069 2014/4/15
JOgle 2014/4/14
CLipscomb 2014/4/14
ummiteeya 2014/4/14


 
   
 
Loading
 
 
 
 


Browsing this Thread:   1 Anonymous Users




(1) 2 3 4 ... 6 »


AIR ZAM ZAM
#1
Kenalan Baru
Info
Sekadar berkongsi kebahagian dan kegembiraan sue hari ini...
Semalam, kalau mommies yg berkesempatan tengok rancangan "Iktibar dari Tanah Suci" kat Astro Oasis tu...sure tau semalam topik air zamzam.
So, dipendekkan cerita...setelah mendengar kehebatan air zamzam tu (walaupun sebelum ni mmg selalu diceritakan dan tahu betapa hebatnya air zamzam nie) sue pun minum la segelas air zamzam ni dgn niat "Ya Allah, perbanyakkanlah air susu badanku utk anakku Iris Irdyna" dengan Bismillah dan disudahi Alhamdulillah....
DAN....HARI INI....
Dengan kuasa Allah yg MAHA PEMURAH...sue berjaya pam susu sebanyak 7oz which is sue tak pernah dapat sebelum ni utk sekali session....!!! sebelum ni, sekali pam, dapat dlm 3oz paling banyak...
Menitik air mata kegembiraan sue hari ni...rezeki anak mummy....happy sangat! Alhamdulillah...
So mommies.....
semoga pengalam sue ni dapat membakar semula semangat utk kita terus menyusukan anak2 kita.

Posted on: 2009/4/22 13:54
_________________
My Little Sunshine

Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#2
Rakan Karib
Info
nak cari mana air zam zam tu? ada jual kt supermarket ke? interested gk.

Posted on: 2009/4/22 13:56
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#3
Kenalan Baru
Info
Ye ke ni sue..
Alhamdulillah..seronoknya saya dengar.
Parents saya akan balik dr umrah sabtu ni. Saya pun nak buat mcm sue lah... biar banyak air susu..insyallah...

Posted on: 2009/4/22 14:12
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#4
Kenalan Baru
Info
hmm...dlm kisah semalam tu...mmg dia ada cerita yg air zamzam tu mmg ada jual kat kedai...
tapi maaflah mamakai..sue mmg tak ingat sgt kat mana tempatnya...

Posted on: 2009/4/22 14:12
_________________
My Little Sunshine

Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#5
Kenalan Baru
Info
Yg penting kita kene yakin kan Saadiah...takde yg mustahil dgn kuasa Allah...
Sue pun dapat air zamzam tu sbb last week parents sue baru balik umrah. Mmg lepas nie, hari2 la sue nak minum air zamzam....
semoga Allah murahkan rezeki utk anak2 kita!

Posted on: 2009/4/22 14:20
_________________
My Little Sunshine

Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#6
Kenalan Baru
Info
Alhamdulillah seronoknya. Kalu cam tu nak cubala.

Posted on: 2009/4/22 14:31
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#7
Rakan Istimewa
Info
i pernah nampak air zam2 dijual dalam botol kat kedai ruang legar spital serdang. minggu depan ada appointment kat sana ingat nak beli gak la.. :)

Posted on: 2009/4/22 14:34
_________________
Original Image
Original Image
Original Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#8
Rakan Karib
Info
Alahai... sedapnyer biler dgr mukjizat air zam2 nih....

my parents-in-law nk g umrah 26.04.09 nih... nanti nk pesan air zam2 byk2 la... wat bekal di masa depan... huhuhu

Posted on: 2009/4/22 14:48
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#9
Rakan Karib
Info
Quote:

mama_kai wrote:
nak cari mana air zam zam tu? ada jual kt supermarket ke? interested gk.


Air zam zam ade jual kat bangunan Lembaga Tabung Haji (yg bentuk cam tabung tu) Jalan Tun Razak.
1 botol air (500ml)mineral=10rggt
1000ml=20rggt
1 tong besar (tong air yg org sll bwk alk dr Mekah)=100rggt

beli kat tgkt bwh, kat Lembaga Tabung haji nye ofis.. klu beli kat kiosk2 kat lua tu mahal.. diorg markup ckt

selalu beli time pregnant dulu..hehe. pas ni nak g sane lg

Posted on: 2009/4/22 14:50
_________________
Original ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: AIR ZAM ZAM
#10
Rakan Arif
Info
yeker..mcm tu nk cubela..ade lg sebotol air zam2 lebih ms dlm ptg dulu..tu pun beli sbb member kt try bg utk ank yg jaundis

Posted on: 2009/4/22 14:54
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati




(1) 2 3 4 ... 6 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.
You cannot use topic type.
You cannot use HTML syntax.
You cannot use signature.

[Advanced Search]


 
 


Diselenggara oleh
Original Image
Pusat Sokongan Penyusuan Ibu

MBfPC
Original Image

Original Image

Online Shopping
Original Image
Online Shopping!!Visit us today!

Hebatnya Susu Ibu!
Original Image

ALIM Kids Playgroup
Original Image